Blog

Scrisoare către fiul meu

Băiatului meu...

Băiatul meu,

Încă nu ai venit pe lume, dar ești pe drum. Te-am văzut în câteva poze făcute cu ecograful și deja te iubesc! Ești exact cum mi-am dorit.

Vreau să te felicit pentru curajul tău de a veni pe această lume și te felicit în avans pentru determinarea cu care vei trece prin viață.

Deși îmi doresc să ai un parcurs lin, numai cu evenimente frumoase, plin numai de iubire și plăcere, știu că nu va fi întotdeauna așa. Vei avea parte și de greutăți, vor exista și persoane care nu te vor agreea, vor exista și lucruri care nu îți vor plăcea. Așa e viața. Te vei descurca cu brio, stai liniștit. Să ai atitudinea potrivită e cheia!

Băiatul meu, trăiește-ți viața! Trăiește atât bucuriile, cât și tristețile. Da-ți voie să iubești, dar să și urăști. Acordă-ți timp, experimentează tot ce îți doreșți și învață despre ține, la fiecare pas. Cunoaște cât mai multă lume, trăiește experiența unei gășți, respectă fiecare fată cu care vei fi, fă-ți prieteni adevărați și iubește femeia care îți va deveni soție și mama copiilor tăi. Educă-ți copilul/copiii cum vei considera tu că este mai bine, iubește-i și acordă-le sprijinul tău. Dacă vei avea băiat, învață-l cum să devină un bărbat minunant, cum ești și tu. Dacă vei avea fată, învaț-o să aibă încrederea în ea și las-o să devină femeie.

Fii cea mai bună variantă a ta, în fiecare zi. Urmează-ți visele. E posibil să nu fii hotărât din prima ce vrei să faci, dar niciodată nu este prea târziu să înveți ceva nou. Și dacă vei fi hotărât din prima ce vrei să faci în viață, felicitări! Urmează-ți calea ta și ascultă doar sfaturile care îți sunt potrivite ție. În momentele grele, respiră adânc și amuză-te pe seama situației. Da-ți voie să greșeșți și să te amuzi de tine. De multe ori, umorul a vindecat răni adânci.

Întotdeauna să fii tu! Întotdeauna să fii sincer cu tine! Întotdeauna să-ți fii prieten ție!

Te iubesc nespus de tare!

– Mama ta

Tags

Leave a Reply

  Aboneaza-te  
Notificare
%d blogeri au apreciat: