Termeni și Condiții de Utilizare

1. DEFINIȚII

Termenii și condițiile prevăzute în continuare se vor aplica tuturor furnizărilor de informații și beneficiarilor acestor informații.
Utilizatorii acestui site sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare.

Termenii se definesc astfel:

  • Servicii – orice bun informativ care urmează a fi furnizat de deținătorul acestui site către utilizatorii săi.
  • Comandă – acțiune de redirecționare spre un magazin online care oferă produsul prezentat în cadrul site-ului PsihoGen.com.

2. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea PsihoGen.com, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Toate produsele recomandate de PsihoGen.com se supun termenilor și condițiilor magazinului online către care ați fost redirecționat.

3. DREPTURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin deținătorului PsihoGen.com și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.
Vizitatorii acestui site au dreptul la explorarea conținutului și la exprimarea opiniei personale, în limita unui limbaj adecvat.
PsihoGen.com își rezervă dreptul de a șterge contul oricărui utilizator ce nu se supune regulii de mai sus, de a utiliza un limbaj adecvat.
PsihoGen.com nu își asumă responsabilitatea conținutului ce aparține altei persoane decât administratorii acestui site.
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scopul informării generale, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.
PsihoGen.com pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general. Nu se garantează exactitatea acestor informații la un moment dat, deși se încearcă constant să se mențină un mediu de actualitate.

4. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și conditii de utilizare nu accesați PsihoGen.com.

5. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

PsihoGen.com își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.